Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Vatten– och kemdykning

Vi har erfaren personal som utför vatten och kemdykning Relitas välutbildade personal utför vatten- och kemdykning.

Relita har lång erfarenhet av dykverksamhet i många former och utför skilda dykuppdrag i vatten, slam, gas, kemikalier etc. Vår räddningsdykning svarar för utryckning/åtgärd vid akuta uppdrag som båt- och drunkningsolyckor, ras, trafikolyckor m. m. Våra entreprenaddykningar innefattar bärgning, dokumentation och mätning, sök- och rensningsuppdrag, borrning och kontroll etc. Relita är anslutet till larmcentral.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Utbildad personal

Vi på Relita har erfaren och utbildad personal som genomför vatten– och kemdykning. När vår personal utför vatten– och kemdykning utsätts de för stora risker, både genom hög hetta, risk för explosion samt alla risker som tillkommer vid vattendykning. Rökgaser kan vara mycket giftiga och det är exempelvis förbjudet för ammande eller gravida att arbeta med kemdykning. Detta arbete ställer höga krav på fysiken.

Vi lägger stor omsorg på att utbilda vår personal och se till att personalen känner sig trygg i sitt arbete. Vi utför även noggranna medicinska kontroller av personal som utför denna typ av arbete. Vi följer alltid upp vår personals hälsa varje år, och utvärderar om vi misstänker att exempelvis en olycka eller sjukdom kan påverka arbetet.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält