Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Trädfällning - snabbt och säkert

Relitas kranbil med gripsåg används för säker nedplockning av träd.Relitas kranbil med gripsåg tar bort träd och grenar som kan utgöra fara för människor eller byggnader.

Har du ett träd som ska tas bort eller beskäras, för att det är gammalt, stormskadat, har döda grenar eller av någon annan anledning utgör fara för närliggande fastigheter eller passerande människor? Då kan vi erbjuda snabb och säker trädfällning. När det är svårt att komma åt, så utför vi trädplockning med kranbil, vars långa kran är utrustad med gripsåg. Med den specialutrustade kranbilen plockar vi ned, beskär och forslar bort träd på svåråtkomliga ställen.

Kranbilens förare står tryggt och säkert på marken och radiostyr kranarmen under arbetets gång. Ett praktiskt och ekonomiskt sätt att bli av med träd som skulle vara svåra och farliga att ta bort på traditionellt sätt.

Kontakta oss så ser vi till att dina trädproblem blir lösta!

Säker fällning, plockning och trimning av träd

Med gripsågen plockar kranföraren ned träd och grenar, en bit i taget. Timmergripens stadiga tag om stammen eller grenen hindrar att de ramlar ner på tak eller något annat ömtåligt och förorsakar skada. Om ni så önskar, transporterar vi också bort stam och grenar till närmaste återvinningsstation, där de blir till flis.

Förutom att ta bort hela trädet, passar utrustningen för trädplockning också bra för uppdrag som beskärning och trimning av träd, t ex i alléer eller andra platser i stadsmiljöer. Arbeten på sådana ytor kräver duktiga och välutbildade kranförare för att undvika allvarliga skador på människor, byggnader, ledningar etc. Trädfällning är vi experter på.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält