Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

coronasanering

RELITA HJÄLPER TILL MED SANERING OCH DESINFEKTION AV LUFT OCH YTOR

Skapa trygghet för medarbetare och besökare!

Vi erbjuder sanering och desinfektion av byggnader och lokaler för att minska risken för smittspridning och skapa en tryggare miljö.

Relitas metod är snabb och effektiv

Vi tillämpar en portabel och högeffektiv metod framtagen för snabb och effektiv desinficering & sanering av coronavirus (COVID-19) inom sjukvård, vårdhem, förskolor, kollektivtrafik, hotell, restaurang, fastigheter m.fl.

Vår utrustning avger väteperoxid som är virusdödande. Metoden lämnar inga restprodukter efter sig och har ingen negativ miljöpåverkan. Via kontrollstickor under behandlingen säkerställs att väteperoxiden har givit ett 100%-igt resultat.

Har du frågor om virussanering
Kontakta oss via corona@relita.se för snabb hjälp.

Ladda ner produktblad som PDF

FAKTA OM COVID-19

Hur sprids coronaviruset?
I korta drag sprids coronavirus genom att vi får i oss viruspartiklar via munnen, näsan och ögon. Oftast via kontaktsmitta när vi till exempel tar på en yta där viruset finns.

Hur minskar vi risken för smittspridning i utrymmen där många vistas?
Grundläggande hygienrutiner som återkommande desinfektion minskar risken. Det är extra viktigt i situationer med en smittsam sjukdom att den vardagliga städningen utökas med extra rengöring och desinfektion.

Vad innebär desinfektion av ytor och luft?
Desinfektion innebär att med kemiska eller fysikaliska metoder minska antalet mikroorganismer. I detta fall i luft och på ytor.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält