Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Restvärdesräddning

Relitas personal assisterar brandförsvaret genom att rädda egendom och lösöre undan onödig förstörelse.Vi assisterar brandförsvaret och hjälper hyresgäster och försäkringsbolag.

Vid brand kallas Relita oftast ut av RVR-ledare strax efter att brandförsvaret påbörjat sitt släckningsarbe. Vår personal är då behjälplig på flera olika sätt, t.ex. genom att rädda egendom och lösöre undan onödig förstörelse, sätta upp staket runt skadeplatsen, suga vatten, täcka trasiga fönster och tak, montera röksugar och avfuktare m.m.

Kan rädda stora värden

I samarbete med försäkringsbolagen kan vi direkt efter att den första akuta åtgärden är gjord, som brandsläckning, påbörja en restvärdesräddning. Restvärdesräddning betyder att på en brandplats, att den städas grovt till en torr och rökfri miljö. Trasiga fönster, dörrar och tak täcks provisoriskt, för att skydda mot regn. Värdefulla saker kan räddas genom att flyttas till en annan lokal för magasinering eller helt enkelt täckas över.

När det akuta skedet, efter en brand- eller vattenskada, är över återstår massor av arbete innan hyresgästerna kan flytta tillbaka. Nu startar arbetet med att sanera och återställa både lösöre och fastighet.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Utbildad personal från Relita hjälper till vid en brand genom att sätta upp staket runt skadeplatsen.Här sätter vi upp staket runt ett brandhärjat lägenhetshus och hjälper till att röja efter släckning.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält