Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Packning vid flytt och skada

Relitas experter packar lösöret med emballage i flyttkartonger.Vid flytt eller lagring är det viktigt att allt packas på ett säkert sätt.

Relita packar och förvarar lösöre under tiden en skadedrabbad fastighet utreds och återställs. Genom att snabbt tömma en bostad eller fastighet vid en brand- eller vattenskada kan lösöre ofta räddas. Lösöre som arkiv, minnessaker, samlarobjekt och annat värdefullt. Inför en flytt av en avdelning eller hela företaget är det viktigt att material och utrustning packas på ett säkert sätt.

För att hantera lösöret krävs kunskap och kompetens. En antik matta, eller antika möbler till exempel, måste hanteras med extrem försiktighet. För att torka, rengöra, paketera och förvara en antik matta krävs en speciell kunskap som vi besitter. Ömtålig laboratorieutrustning, kassaskåp, verktyg, bokföring och omfattande arkiv är exempel på sådant som vi är vana att ta hand om.

Packmästaren packar säkert

Vi har specialutbildade packmästare och bistår självklart med flyttkartonger och emballage. Allt packas med största försiktighet och körs till våra egna lagerlokaler. Vi har stora utrymmen för magasinering av lösöre, och vi hjälper även till med lösöressanering vid behov.

När en bostad är tömd på lösöre kan vi hjälpa till med sanering av bostaden och komplett återställning. Vårt mål är att du ska kunna återvända till ditt hem i samma, eller bättre, skick än innan skadan.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält