Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Relita har utsetts till Superföretag 2017

Relita kvalar in som ett av de 641 företag som i år utsetts till Superföretag av Veckans Affärer. Det är andra gången Relita uppfyller de högt ställda kraven för att få placera sig på listan.

För att komma med på listan ställs särskilda krav på tillväxt, effektivitet, lönsamhet och avkastning på kapital. Mindre än en tiondels promille av svenska företag klarar av att leva upp till dessa krav.

Det är en imponerande prestation och stark laginsats från alla som arbetar på Relita. Det gör mig väldigt stolt och glad! Vi fortsätter att jobba vidare med målsättningen att bli rikstäckande, säger Relitas VD Patrik Lindberg i en kommentar till artikeln.

Klicka här för att läsa hela artikeln på Veckans affärers webbplats

Relita
Relitas verksamhet erbjuder en unik bredd av tjänster med exempelvis avfuktning, skadeservice, sanering av asbest, PCB, klottersanering, ventilationsrengöring, inomhusmiljöutredningar, rivning, högtrycksspolning, rörinspektion, stamspolning, torrsugning och slamtransporter.

Med huvudkontor i Uppsala samt lokalkontor i Stockholm, Gävle, Tierp, Sala, Västerås, Borlänge, Enköping, Östhammar, Norrtälje, Örebro, Göteborg och Kungsbacka sysselsätter Relita idag ca 600 personer och erbjuder jour dygnet runt på hela sitt tjänsteutbud.
Relita har en årsomsättning på ca 650 miljoner sek.

Relita är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.

Koncernen
Relita ingår i Recover Nordic Group som är verksamma i Norge, Danmark, Finland och i Sverige där Relita står för den Svenska verksamheten. Totalt har Recover 1500 medarbetare och en årsomsättning på 1,8 miljarder sek.

.