Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Relita förvärvar ”Rena Avlopp”

Relita har 2017-02-28 förvärvat Rena Avlopp i Sverige AB.

Rena Avlopp startade sin verksamhet 2001 och är idag 17 anställda. Rena Avlopp är verksamma i hela Stockholm och utför tjänster inom högtryckspolning, rörinspektion, sanering, slamsugning och stamspolning med service 24 h om dygnet. Med Relita och Rena Avlopps gemensamma resurser skapas förutsättningar för att Relita ska bli en ännu attraktivare servicepartner i Stockholm.

Expansivt
Vi är mycket glada över förvärvet av Rena Avlopp och välkomnar våra nya medarbetare till oss, där samtliga har lång erfarenhet i branschen. Rena Avlopp passar väl in i Relita och förvärvet kommer att bidra till att ge bolagens kunder tillgång till utökade resurser, service och kompetens vilket är extra viktigt i denna fas av stark expansion där Relita har som mål att bli det självklara första valet inom våra serviceområden i Stockholm säger Patrik Lindberg, VD Relita Industri och Skadeservice AB.

Bredare tjänsteutbud
Vi är glada att vi nu kommer kunna hjälpa våra kunder med ett ännu bredare tjänsteutbud och ännu bättre service inom skadeservice, industriservice och fastighetsjour. Vi ser fram emot att nu får vara en del av den framgångsrika expansionen säger Jörgen Lundin VD på Rena Avlopp.

Koncernen
Relita ingår i Recover Nordic Group som är verksamma i Norge, Danmark, Finland och i Sverige där Relita står för den Svenska verksamheten. Totalt har Recover 1 500 medarbetare och en årsomsättning på 1,8 miljarder sek.
Relitas verksamhet erbjuder en unik bredd av tjänster med exempelvis avfuktning, skadeservice, sanering av asbest, pcb, klottersanering, ventilationsrengöring, inomhusmiljöutredningar, rivning, högtrycksspolning, rörinspektion, stamspolning, torrsugning och slam transporter med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Stockholm, Gävle, Tierp, Sala, Västerås, Borlänge, Enköping, Östhammar, Norrtälje, Örebro och Göteborg. Relita har jour dygnet runt och är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.
Relita sysselsätter i Sverige idag ca 500 personer och har en årsomsättning på ca 625 miljoner sek.

För ytterligare information v g kontakta Patrik Lindberg tel. 0708-637405 eller patrik.lindberg@relita.se samt Tony Axelsson tel. 0767-983185 eller tony.axelsson@relita.se.