Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Relita förvärvar ”Kungsbacka All och Spolservice”

Relita har 2017-02-27 förvärvat Kungsbacka All och Spolservice AB.

Kungsbacka All och Spolservice startade sin verksamhet 2005 och är idag 12 anställda. Kungsbacka All och Spolservice är verksamma i Kungsbacka, Göteborg, Varberg, Mölndal, Kållered, Lindome med omnejd vilket kompletterar Relitas verksamhet i området. 1 Januari etablerade Relita sin avfuktningsverksamhet i Göteborg och kan förutom avfuktningstjänster nu även erbjuda slamsugning, rörinspektion, sanering samt högtrycksspolning i regionen.

Expansivt
Vi är mycket glada över förvärvet av Kungsbacka All och Spolservice och välkomnar våra nya medarbetare till oss, där samtliga har lång erfarenhet i branschen. Kungsbacka All och Spolservice passar väl in i Relita och förvärvet kommer att bidra till att ge bolagens kunder tillgång till utökade resurser, service och kompetens vilket är extra viktigt i denna expansiva fas där Relita har som mål att bli det självklara förstahandsvalet inom våra serviceområden i Göteborg säger Torbjörn Borgström, grundare av Relita Industri och Skadeservice AB.

Bredare tjänsteutbud
Vi är glada att vi nu kommer kunna hjälpa våra kunder med ett ännu bredare tjänsteutbud och ännu bättre service inom skadeservice, industriservice och fastighetsjour dygnet runt. Vi ser fram emot att nu vara en del av den framgångsrika expansionen säger Eva Nilsson, VD på Kungsbacka All och Spolservice.

Koncernen
Relita ingår i Recover Nordic Group som är verksamma i Norge, Danmark, Finland och i Sverige där Relita står för den Svenska verksamheten. Totalt har Recover 1 500 medarbetare och en årsomsättning på 1,8 miljarder sek.
Relitas verksamhet erbjuder en unik bredd av tjänster med exempelvis avfuktning, skadeservice, sanering av asbest, pcb, klottersanering, ventilationsrengöring, inomhusmiljöutredningar, rivning, högtrycksspolning, rörinspektion, stamspolning, torrsugning och slam transporter med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Stockholm, Gävle, Tierp, Sala, Västerås, Borlänge, Enköping, Östhammar, Norrtälje, Örebro och Göteborg. Relita har jour dygnet runt och är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.
Relita sysselsätter i Sverige idag ca 500 personer och har en årsomsättning på ca 625 miljoner sek.

För ytterligare information v g kontakta Torbjörn Borgström tel 0708-687000, torbjorn.borgstrom@relita.se eller Claes Lindén tel 0767 - 97 79 11, claes.linden@relita.se.