Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Nordens största saneringsföretag etablerar sig i Göteborg

Relita fortsätter att expandera i sitt mål att bli rikstäckande i Sverige och etablerar sig i Göteborg.

Expansivt
Vi är mycket glada att kunna etablera oss även på västkusten med kontor i Göteborg. Nu kan vi erbjuda våra tjänster från Ostkusten till Västkusten säger Torbjörn Borgström VD på Relita Industri och Skadeservice AB.
Det skall bli mycket spännande att få vara med och bygga upp Relitas verksamhet på Sveriges framsida, säger regionchefen i Göteborg, Claes Lindén.
Relita ingår i Recover Nordic Group som är verksamma i Norge, Danmark, Finland och i Sverige där Relita med sina ca 500 medarbetare står för den Svenska verksamheten och ihop med övriga länder är de ca 1300 medarbetare.

Relitas verksamhet erbjuder en unik bredd av tjänster med exempelvis avfuktning, skadeservice, sanering av asbest, pcb, klottersanering, ventilationsrengöring, inomhusmiljöutredningar, rivning, högtrycksspolning, rörinspektion, stamspolning, torrsugning och slamtransporter. Huvudkontoret finns i Uppsala och lokalkontor i Stockholm, Gävle, Tierp, Sala, Västerås, Borlänge, Enköping, Östhammar, Norrtälje, Örebro och Göteborg. Relita har jour dygnet runt och är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.
Relita sysselsätter i Sverige idag ca 500 personer och har en årsomsättning på ca 500 miljoner sek. Läs mer på www.relita.se
För ytterligare information v g kontakta Torbjörn Borgström tel 0708-687000 eller torbjorn.borgstrom@relita.se samt Claes Lindén tel 0767-977911 eller claes.linden@relita.se