Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Relita är nominerat till Bona Postulata 2013

Bona Postulata är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra uppländska företag med stark tillväxtpotential. Bakom priset står 16 stycken välkända företag och näringslivsorganisationer i länet. Läs mer på www.bonapostulata.se

Bona Postulata är latin och betyder goda förutsättningar
Bona Postulata-priset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra uppländska företag med stark tillväxtpotential. Bakom priset står 16 välkända företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar att utvecklas får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar.

Bona Postulata-priset skiljer sig från andra näringslivspris bland annat genom att de vinnande företagen får kvalificerad utbildning och mentorer istället för blommor och diplom.

Bland de företag som nomineras till Bona Postulata-priset 2013 utser en jury 10 vinnare som belönas med utbildningsplatser och medlemskap i ett unikt nätverk inom affärs- och företagsutveckling. Utbildningen inleds med ett företagarseminarium på Hammarskogs Herrgård, och följs sedan upp under resten av året med ett antal träffar som stärker deltagarnas företagarkompetens ytterligare.