Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Vi söker säljare

Är du en av Relitas två nya säljare som vill göra skillnad i Nordens snabbast växande saneringsföretag?

Gillar du frihet under ansvar och är bra på att hitta nya kunder?
Vill du ingå i en organisation som växer och tar hand om sina medarbetare?
Då ska du läsa vidare!

Relita är ett företag som vuxit kraftigt under de senaste två decennierna. Nu står företaget inför nästa fas. Recover Nordic har gått samman med Relita och de bildar tillsammans Nordens största saneringskoncern. Samgåendet kommer innebära expansion både i Sverige och i övriga Norden den närmaste tiden. För att stärka upp på den viktiga Stockholmsmarknaden behöver nu Relita två säljare som ska bearbeta Stockholmsregionen med omnejd. Relita söker efter kompetenta medarbetare som vill bidra till det gemensamma målet - att vara ett lönsamt och handlingskraftigt företag.
Som säljare hos Relita har du en nyckelroll när det handlar om att hitta nya affärsmöjligheter och att utöka befintliga lösningar hos företagets kunder. Du blir en del i ett härligt team med olika yrkeskompetenser. Fokus för dig är att hitta nya kunder, göra behovsanalys över hur situationen ser ut idag och i nästa steg beskriva hur Relita kan erbjuda en lösning på kundens utmaningar. De kontaktpersoner du möter är allt från fastighetsförvaltare och fastighetschefer till inköpschefer samt VD och du vet hur du får kontakt med rätt person, eftersom du sedan tidigare förstår processen och tillvägagångssättet från liknande arbete.
Relita är ett familjärt bolag där det är högt i tak och där snabba beslutsvägar råder. Företaget månar om sina medarbetare och man har historiskt en mycket låg personalomsättning.

Vi söker dig som har:
• Minst 3 års B2B erfarenhet
• Lägst gymnasienivå
• B- Körkort
• Grundläggande datorvana
• Erfarenhet från liknande bransch eller liknande tjänst är meriterande
Personliga egenskaper:
• Säljdriven med vilja och förmåga att ta första kontakten på nya företag
• Nyfiken att lära och en stark vilja att lyckas
• Uthållig och ihärdig, driver på och släpper inte taget om möjligheter
• Självsäker och trygg som person, vilket ger ett förtroendeingivande intryck

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johan Rudehill.
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Johan på 073-961 30 63 eller via mail johan.rudehill@salesonly.se
Urval kommer ske löpande och därför ser vi fram emot att läsa din ansökan som består av ditt CV och personliga brev så snart som möjligt. Du registrerar dig via denna länk.

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har företaget utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. Relita har 280 anställda och den huvudsakliga verksamheten är fastighetsservice, skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring, jour och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Ihop med Recover Nordic Group är koncernen efter sammanslagningen ca 1 400 anställda och en omsättning på 1,5 miljarder SEK.