Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Relita utökar kompetensen på farligt avfall

Per-Eric Omberg tillträder som produktionsledare.
Per-Eric har gedigen erfarenhet från branschen och kommer att arbeta som produktionsledare på Relita, Per-Eric kommer närmast från Ragn-sells där han senast arbetat som sektionschef för mottagningsenheten för farligt avfall på behandlingsanläggningen Högbytorp.
Vi är mycket glada över att Per-Eric vill börja hos oss, säger VD Torbjörn Borgström. Hans kompetens behövs i bolaget när koncernen växer och ställer nya krav på organisationen, vi är övertygade att han kommer att bidra till att ge våra kunder den service och trygghet som krävs vid hantering av farligt avfall, då Per-Eric även arbetet som kemist och säkerhetsrådgivare inom farligt avfall sedan 1999.
- Relita är ett spännande och dynamiskt företag. Just nu är bolaget inne i en rejäl expansionsplan där hantering av farligt avfall är en viktig del för oss, jag ser fram emot att få vara med och utveckla bolaget till nästa nivå, säger Per-Eric.

- Relita har de senaste åren haft en kraftig tillväxt och kommer även i framtiden satsa på att expandera. Det känns glädjande att Per-Eric med sin kompetens valt att börja på Relita säger VD Torbjörn Borgström.

- Nästa steg i Relitas expansion är mot Stockholms området där bolaget nyligen flyttat in i nya lokaler på Ekelundsvägen 14 i Solna, vilket behövs då vi under året skrivet avtal med bl.a. Stockholmstad, Sigtuna kommun, Familjebostäder, Håbo kommun, Järfälla och Upplandsbro kommun.
Avfallshantering, resthantering, rensning och rengöring är en verksamhet inom miljövård som växer starkt och där ska Relita vara en självklar samarbetspartner i Mellansverige.

Utöver avfallshantering, ventilationsrengöring, containeruthyrning, cisternvård, slamsugning, torrsugning, högtrycksspolning, MFA- transporter och ledningsinspektion bedriver Relita även verksamhet inriktad på skadeservice exempelvis sanering av asbest, pcb, klotter, förorenad mark, rivning, håltagningsarbete, schaktning med grävsug m.m. med kontor i Uppsala, Stockholm, Tierp, Sala, Västerås, Enköping, Östhammar och Norrtälje. Relita har jour dygnet runt. Relita är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.
Relita koncernen sysselsätter idag 200 personer och har en årsomsättning på 200 miljoner.