Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

RELITA ANSTÄLLER PROJEKTLEDANDE MARKNADSKRAFT

Magnus Wallerman har tillträtt som projektledare och säljare till vår expansiva verksamhet i Stockholm och Mälardalen.
Magnus har 30 års gedigen erfarenhet inom slamsugning, högtrycksspolning och sanering som har genererat flera avancerade uppdrag åt kommuner såväl som privatpersoner.
Magnus kommer närmast från en ledande tjänst på Corvara.
Vi är mycket glada över att Magnus vill ta denna tjänst då vi har stort behov av att knyta till oss kompetenta och bra medarbetare som vill vara med och utvecklas ihop med RELITA, säger VD Torbjörn Borgström. Magnus har varit verksam länge i branschen och har genuina kunskaper i att leda och driva projekt. Vilket gör att vi är övertygade att han kommer att bidra till att ge våra kunder i bästa service och kvalité.
- Relita fortsätter expansionen i Stockholm och flyttar in i ytterligare lokaler på Ursviksvägen 127 i Sundbyberg, vilket behövs då vi skrivet avtal med bl.a. Stockholmstad, Stockholmshem, Sigtuna kommun, Familjebostäder, Håbo kommun, Järfälla kommun, Upplandsbro kommun, Hugefastigheter, HSB, PBD svenska schakt och ett flertal försäkringsbolag.

- Relita är ett spännande och dynamiskt företag. Just nu är bolaget inne i en rejäl expansionsplan och har även ettablerat sig i Gävle med kontor där vi bl.a. vunnit avtal med Gävle Energi. Enköpings kommun har även de valt att skriva avtal med RELITA gällande slamsugning och spolning av ledningsnät, jag ser mycket fram emot att få vara med och utveckla bolaget, säger Magnus.
Avfallshantering, resthantering, rensning och rengöring är en verksamhet inom miljövård som växer starkt och där ska Relita vara en självklar samarbetspartner i Mellansverige.

Utöver avfallshantering, rörinspektion, rivning, cisternvård, slamsugning, vacuumschaktning med grävsug, torrsugning, högtrycksspolning, MFA- transporter bedriver Relita även verksamhet inriktad på skadeservice exempelvis sanering av asbest, pcb, klottersaneringen, ventilationsrengöring, förorenad mark, rivning, håltagningsarbete med kontor i Uppsala, Stockholm, Tierp, Sala, Västerås, Enköping, Östhammar, Norrtälje och Gävle. Relita har jour dygnet runt. Relita är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.
Relita koncernen sysselsätter idag ca 220 personer och har en årsomsättning på 240 miljoner.