Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Lösöresanering

Relitas utbildade personal är experter på att sanera lösöre.Relitas utbildade personal är experter på att sanera lösöre.

Relita hjälper till med lösöresanering. I samarbete med försäkringsbolagen kan vi direkt efter att den första akuta åtgärden är gjord, med t.ex. brandsläckning, rädda och åtgärda det som finns kvar av värde. Vi torkar upp vatten, monterar röksugar, avfuktare, vädrar och minimerar skadorna samt transporterar bort det lösöre som går att rädda.

Under tiden som fastigheten återställs rengör vi vid behov lösöret och tar hand om magasinering i lämpliga lokaler som vi har på flera orter i landet. När den skadade fastigheten är återställd kan vi transportera tillbaka lösöret till fastigheten.

Snabb sanering av lösöre viktig

Lösöresanering kräver stort kunnande från dem som ska hantera konsekvenserna efter en brand- eller vattenskada. Tiden är ofta en viktig faktor. En snabb insats med sanering kan innebära att stora värden räddas när en olycka skett i bostaden, lokalen eller på kontoret. Dessutom får du snabbare tillbaka dina saker. Relitas specialutbildade personal är tillgänglig med kort varsel.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält