Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Klottersanering och klotterskydd ger fina fasader

Klottersanering ger fina fasader.Relita har erfarna sanerare som kan klottersanera alla underlag.

För såväl den enskilde personen som samhället i stort orsakar klotter både irritation och stora, onödiga kostnader. Att förebygga, skydda och sanera klotter på olika material och underlag är en del av Relitas vardag. Detta arbete utför vi med hjälp av högtrycksspolning och den senaste tekniska maskin- och kringutrustningen.

Vi använder enbart klassade, miljövänliga kemikalier, vilka är garanterat ofarliga för människan och naturen. All vår saneringspersonal är utbildad och har lång erfarenhet när det gäller klottersanering på alla typer av underlag. Vi utför klottersanering på ett kostnadseffektivt sätt för att tillgodose våra kunders önskemål om en ren och fin fasad utan klotter.

Klotter och graffiti har funnits länge i Sverige och det gäller att handla snabbt för att få bort klottret. Dels för bästa resultat, men också för att få en klotterfri miljö. Studier visar att klotter har en tendens att sprida sig, då det inbjuder andra klottrare att fortsätta klottra på samma plats.

Det kan också vara en bra idé att ligga steget före klottrarna och skydda fasader och känsliga ytor mot klotter, så att detta får svårare att fästa och blir lättare att ta bort om olyckan skulle vara framme.

Blästring blir allt mer efterfrågat

Blästring är en allt mer efterfrågad, rationell borttagningsmetod för klotter på gamla ytbeläggningar, rost etc. Vi blästrar alla hårda material som järn, stål aluminium, sten och betong. Vi använder även vattenblästring med 1 000 bars tryck. När man blästrar sprutar man fasta partiklar i någon form med en hög hastighet mot den ytan som skall rengöras. Ofta används högtryck då, men även våtblästring är vanligt.

Det finns olika metoder att blästra på beroende på vad som ska tas bort. Om man ska ta bort sot från en aluminiumkolv ska man blästra med nötskal. På detta sätt kan man ta bort sotet utan att skada ytan.

Vår yrkeskunniga personal med lång erfarenhet och deras anpassade maskinutrustning garanterar bästa resultat.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält