Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Produktionsadministratör Rotebro

Vi söker nu en produktionsadministratör till vårt regionkontor i Rotebro

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker en erfaren administratör som har en positiv attityd, är lösningsfokuserad, är van att arbeta självständigt och har en hög ansvarskänsla. Du har ett gott siffersinne samt god datavana. Vidare är du samarbetsvillig och har ett starkt engagemang och trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål. Erfarenhet av Navision är meriterande men ej ett krav.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som produktionsadministratör hos oss samarbetar du med produktionsledning som innebär bl.a. registrering av nya projekt i vårt projektredovisningssystem Rekyl, vidare är du även behjälplig vid ekonomisk uppföljning av projekt. Fakturering sker i ekonomisystemet Navision, där du kommer ha ansvar för den delen av kundreskontran som omfattar din avdelning. Det här nära samarbetet ger möjlighet till att skapa och utveckla rutiner kring kundadministrationen.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Provanställning 6 månader
Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00


Varaktighet: Tillsvidare, provanställning 6 mån
Arbetstid: Heltid 07.00-16.00
Lön/förmåner: Fast lön


Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i ett högt tempo med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med ambitiösa medarbetare.

Utbildning/Erfarenhet

Utbildning/erfarenhet:
Du som söker ska ha en administrativ utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter (erfarenhet av fakturering).

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i ett högt tempo med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med ambitiösa medarbetare.

Kontaktperson

Sara Kemppi Björklund

Administrationschef

  
Mob  0703 - 37 50 61
sara.kemppi-bjorklund@relita.se

Ansökan

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt eller senast den 19 november 2018.
Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten