Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Personal för rivning samt asbest/pcb sanering

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker till vårt kontor i Uppsala.

Du som person
Vi söker dig som ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så att du möter kunder dagligen och det är därför viktigt att du har en bra servicekänsla.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter i olika arbetsmiljöer och arbeten som ställer olika krav på dig som rivare och sanerare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara grov rivning. Vi erbjuder dig en spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med bra medarbetare.

Kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Krav
B-körkort
Minst 1 års erfarenhet av branschen


Meriterande
Asbestutbildning
Pcb utbildning
Heta Arbeten utbildning
Mobila plattformar utbildning

Plats: Uppsala

Kontaktperson

Magnus Lång

Produktionsledare Tungrivning, Asbest, PCB

  
Tel  010 - 143 01 13
magnus.lang@relita.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 19/5
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten