Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Spolbil & kombibilsoperatör till Göteborg

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu spolbil & kombibilsoperatör till vårt kontor i Göteborg.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.

Du som person  
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som operatör hos oss behöver du god fastighetstekniskkunskap.


Krav  
C-körkort 
YKB
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande  
Tidigare erfarenhet av spolbilsarbeten 
VVS-kunskap 
Datorvana 

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Lön/förmåner
Fast lön

Kontaktperson

Malin Englund

Arbetsledare industriservice Göteborg/Kungsbacka

  
Tel  010 - 143 05 03
malin.englund@relita.se

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande. Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten