Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Innemiljöutredare

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och inomhusmiljöutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador, provtagningar i inomhusmiljöer, skriva rapporter och provsvar till kund. Möten med beställare och brukare i byggnader, presentation och förklaringar av rapporter och analyssvar.

Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala eller Stockholm. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma.
Du ingår i ett team med experter på inomhusmiljöfrågor och skadeutredare.

Tjänsten är placerad i Uppsala men då vi är i ett expansivt skede, kan annan placeringsort vara möjlig inom en nära framtid. Arbetsområdet är primärt Uppland och angränsande län.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Utbildning/Erfarenhet

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har flerårig erfarenhet av liknande arbete
- har dokumenterad kunskap inom byggteknik och fukt, gärna byggnadsingenjör eller liknande
- har erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
- kan arbeta under stort eget ansvar
- har god datorvana
- har körkort
- har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Du ska behärska svenska språket i tal och skrift då rapportskrivning ingår i tjänsten. Du har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du är noggrann och omsorgsfull i din yrkesutövning och är van att arbeta med "deadlines".

Byggnadstekniskutbildning är önskvärt. Meriterande om Du behärskar t.ex. fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Kontaktperson

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jari Mäkynen 070-821 68 53

Jari Mäkynen

Produktionsledare Utredningsgruppen

  
Mob  0708 - 21 68 53
jari.makynen@relita.se

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag 2018-12-13

Klicka här för att söka tjänsten