Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Innemiljöutredare, Uppsala

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och inomhusmiljöutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador, provtagningar i inomhusmiljöer, skriva rapporter och provsvar till kund. Möten med beställare och brukare i byggnader, presentation och förklaringar av rapporter och analyssvar.

Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala eller Stockholm. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma. Du ingår i ett team med experter på inomhusmiljöfrågor och skadeutredare. Tjänsten är placerad i Uppsala.

Vi söker dig som:
Du har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning. Du är van och trivs att jobba med "deadlines". Byggnadsteknisk utbildning är önskvärt. Meriterande om Du behärskar t.ex. fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift då rapportskrivning ingår i tjänsten

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Utbildning/Erfarenhet

Krav
- B-körkort
- Har dokumenterad kunskap inom byggteknik och fukt, gärna byggnadsingenjör eller liknande

Meriterande
- Har flerårig erfarenhet av liknande arbete
- Har erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
- Har god datorvana

Kontaktperson

Jari Mäkynen

Arbetsledare Utredningsgruppen

  
Tel  010 - 143 01 12
jari.makynen@relita.se

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten