Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Sommarvikarier till Uppsala

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker nu medarbetare till Uppsala inför sommaren 2020. Vi erbjuder en stor variation i det dagliga arbetet då du oftast blir utplacerad på olika arbetsplatser med varierande arbetsuppgifter.

Du som person
Vi söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att ta egna initiativ. Du bör kunna arbeta självständigt men även motiveras av att arbeta i grupp. Oavsett roll på företaget möter du kunder och därför ser vi att du har en god känsla för kundservice och bemötande.
Viktigast är att du har rätt inställning.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara städ, sanering, rivning & fastighetsskötsel. Arbetet är varierande och du rör dig mellan olika arbetsplatser.

Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift 

Meriterande
Erfarenhet av sanering, städ alternativt rivning

Kontaktperson

Hedvig Boivie

HR-administratör

  
Tel  010 - 143 00 57
hedvig.boivie@relita.se

Ansökan

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag!
Välkommen att höra av dig till vår kontaktperson om du har några frågor.

Klicka här för att söka tjänsten