Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Extrajobb på kvällar och helger till Relitas fastighetsjour Stockholm

Om oss som arbetsgivare
Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster med jourverksamhet i stora delar av landet. Genom vår dygnet-runt-jour är vi snabbt på plats för akuta uppdrag. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi personal till vår fastighetsjour.

Du kommer att tillhöra ett jourteam som arbetar på ett rullande jourschema var 4:e vecka med arbetstider mellan kl 16.00-07.00 på vardagar och dygnet runt helger och helgdagar. Jourrollen är spännande och innebär omväxlande arbete. I arbetet ingår att agera på akuta uppdrag som översvämningar, el-störningar, värme och ventilationsproblem men att även andra uppdrag förekommer. För att lyckas i denna roll behöver du god fastighetstekniskkunskap.

Om dig
Du som söker detta jobb är stresstålig, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och gör det. I denna roll kommer du i direkt kontakt med våra kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla då du i denna roll kommer i direkt kontakt med våra kunder och är Relitas ansikte utåt. Du har sedan innan allmän fastighetstekniks kunnighet och det är bra om du har erfarenhet från vvs, ventilation och el. Du är flexibel, prestigelös, lösningsorienterad samt kan följa instruktioner och du är intresserad att jobba extra på kvällar och helger.

Krav
B-körkort
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande
Erfarenhet av fastighetsskötaryrket/drifttekniker
Kunskap om avfuktning

Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast den 5 april!

Kontaktperson

Paavo Väisänen

Jouransvarig

  
Tel  010-143 02 45
paavo.vaisanen@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten