Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Kombibilsoperatör till Sätra

Om oss som arbetsgivare
Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu en kombibilsoperatör med utgångspunkt från vårt kontor i Sätra.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan. För att lyckas i arbetet som kombibilsoperatör behöver du god fastighetsteknisk kunskap.

Krav
C-körkort
Yrkeskompetensbevis

Meriterande
Tidigare erfarenhet av spolbilsarbeten
ADR

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 5 juli. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Anders Englöf

Arbetsledare Industriservice

  
Tel  010 - 143 02 02
anders.englof@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten