Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Torrsugsoperatör Stockholm

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu två torrsugsoperatörer till Stockholm med möjlighet att utgå från vårt kontor i Sätra eller Rotebro.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan

Vi erbjuder dig
Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande. Du har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet går ut på att ute på olika arbetsplatser avlägsna olika typer av material så som spån, sand, betong m.m. inne från fastigheter med vakuumteknik. Som operatör på torrsugen jobbar du i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Avfallet transporterar du sedan till avfallsanläggningar.

Det är ett spännande och omväxlande arbete och vi på Relita är stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Du får hos oss goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Heltid, 07.00-16.00
Lön/förmåner: Fast lön

Krav
C-körkort
YKB

Meriterande
ADR
E-körkort
Erfarenhet av liknande arbete

Sista ansökningsdag 29 februari.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor kontaktas Filip Larsson, 010 - 143 01 08.

Kontaktperson

Filip Larsson

Arbetsledare Torrsug & Grävsug

  
Tel  010 - 143 01 08
filip.larsson@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten