Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Arbetsledare torrsug/vacuumsug Stockholm

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu en arbetsledare för industriservice till Stockholm.

Om du

- drivs av att engagera, utveckla och motivera medarbetare ute på fältet
- tycker om att skapa goda kundrelationer och göra intressanta affärer
- delar vårt synsätt på säker arbetsmiljö och professionellt ledarskap
då kan du vara vår nya arbetsledare!

Som arbetsledare hos oss har du en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt. Du är involverad både i det dagliga arbetet och den långsiktiga planeringen. I ditt arbete leder, planerar och fördelar du det dagliga arbetet samt följer upp att tider och utförande stämmer överens med kundens beställning. Du arbetsleder våra operatörer som utför arbeten med våra torrsugsfordon, exempelvis vakuumsugning av isoleringsmaterial från byggnader, sand/grus från grunder eller inblåsning av singel. En stor del av arbetet består av att vara ute på våra uppdrag och finnas närvarande för både medarbetare och kunder.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högt tempo. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsskapande och lyhörd person, med god kommunikativ förmåga och är duktig på att ta människor då du har många interna och externa kontakter. Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Det är viktigt att du är serviceinriktad och prestigelös. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet och att du delar Relitas värderingar; Ärlighet, Respekt och Ansvar (ÄRA).

Du är en ledare som värdesätter säkerhet, kundnöjdhet och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten för att säkerställa en hög leveranskvalitet.

Meriterande i denna roll är teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon, kännedom om lagkrav inom transportsektorn samt tidigare erfarenhet från Spol och sugbilsbranschen. Är detta du? Då kan vi kan erbjuda ett stimulerande arbete där du får vara med att påverka och utvecklas. Till din hjälp finns flera stödfunktioner som kommer att hjälpa dig att lyckas nå våra gemensamma mål.

Har du frågor som rör tjänsten kontakta Kalle Hellgren, 010-143 02 41.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 december.

Ansökan

Kalle Hellgren

Gruppchef industriservice Stockholm

  
Tel  010 – 143 02 41
kalle.hellgren@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten