Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Produktionskoordinator till Stockholm Syd

Trivs du med ett högt tempo, stort ansvar och vill ha en viktig roll i att stödja våra arbetsledare på fältet? Relita Industri & Skadeservice i Stockholm Syd söker en person med driv och skinn på näsan som koordinerar det administrativa arbetet från produktion till fakturering. Vi tror att du är driven, utåtriktad och har hög servicekänsla.

I dina arbetsuppgifter ingår orderhantering, beredning av fakturaunderlag, fakturering och kontakt med kunder i olika ärenden, därför är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ha tät kontakt med våra arbetsledare, businesscontrollers och vår redovisningsavdelning för att kunna stötta vår produktion och projektuppföljning. Du ska också kunna delta i utvecklingen av nya rutiner, processer och införande av nya system.

Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Branscherfarenhet är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är lokaliserad till huvuddel i Sätra samt till en liten del i Rotebro, StockholmFör mer information, besök vår hemsida www.relita.se.

Vid frågor kontakta Administrationschef, Erik Moström på erik.mostrom@relita.se

Vi läser ansökningarna löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt eller senast den 24 november. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Erik Moström

Administrationschef

  
Tel  010- 143 03 13
erik.mostrom@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten