Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

HR-administratör

HR-avdelningen växer och vi söker nu en HR-ADMINISTRATÖR till huvudkontoret i Uppsala

I rollen som HR-administratör kommer du tillhöra ett HR-team på fem personer där du kommer att arbeta med HR-relaterade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att stötta medarbetare och chefer i olika HR-frågor med support och administration

I denna roll förväntas du arbeta självständigt men också tillsammans med andra kollegor på företaget.

Just nu pågår förberedelser för att implementera nytt HR-system, CatalystOne, vilket kommer att vara ett stort stöd i det administrativa HR-arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Utbildningsadministration; planering av utbildningar, kontakta utbildningsleverantörer och boka utbildningar, boka utbildningslokaler, ta emot anmälningar och följa upp utbildningsresultat/-effekt.

* Administration vid nyanställning, anställningsförändringar och avslut av anställning.

* Administration i samband med rekrytering, exempelvis annonseringar och uppföljning av kandidater

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är nyutexaminerad från personalvetarprogrammet eller motsvarande eller dig som arbetat något år efter examen.

Som person är du analytisk och noggrann. Du trivs med att arbeta serviceinriktat och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter. Utöver detta tror vi att du har ett intresse för och förmågan att ta ansvar, inte bara för din egen arbetsinsats utan för hela teamets mål och resultat. Relita är ett företag med stor tillväxt och det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Kontaktperson

Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du Anna Stenkvist, HR-chef, 010-143 00 05 eller anna.stenkvist@relita.se.

Anna Stenkvist

HR-chef

  
Tel  010 - 143 00 05
anna.stenkvist@relita.se

Ansökan

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt och senast den 15 november 2019.

Klicka här för att söka tjänsten