Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Kombibilschaufför Västerås

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu kombibilschaufför till Västerås.

Vi erbjuder dig

Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Vi erbjuder dig ett varierande jobb där du får möjlighetet att ta eget ansvar, jobba med mycket problemlösning och eget tänkande i det dagliga arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter som kombibilschaufför är underhållsspolning av markledningar, fräsning, rotskärningar m.m. Du kommer att att spola ingjutna ledningar i bottenplatta i samband med rörinspektion. Det förekommer även viss hantering av dagvattenbrunnar med tillhörande ledningsnät.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Krav
C-kort
YKB
Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift

Meriterande
Spolerfarenhet inom fastighet
Förståelse för läsning och tolkning utav ritningsunderlag

Vid frågor kontaktas
David Ganebro, 010-143 03 01

Sista ansökningsdag 1 december.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten