Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Saneringstekniker till Sätra

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi saneringstekniker till vårt kontor i Stockholm, Sätra.

Du som person
Vi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. Oavsett roll på företaget så möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

Vi erbjuder dig
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som saneringstekniker i olika arbetsmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer här vara sanering och rivning. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.

Anställning: Tillsvidare
Arbetstider: 07.00-16.00


Krav
B-körkort
Svenska i tal och skrift

Meriterande
-Erfarenhet av sanering alternativt städ
-Asbestutbildning


Vid frågor, kontakta Thomas Hellberg 010-143 02 31.

Sista ansökningsdag 15 september. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Thomas Hellberg

Produktionsledare Skadeservice

  
Tel  010 - 143 02 31
thomas.hellberg@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten