Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Söker du ett extrajobb på kvällar och helger? Välkommen till Relitas spoljour, Gävle!

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Utbildning/Erfarenhet

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Relita Fastighetsjour har sin jourverksamhet omkring Mälardalen. Genom vår dygnet-runt-jour är vi snabbt på plats med fordon och utrustning för akuta uppdrag. Vi har ett stort behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi spoljourspersonal.

Du kommer att tillhöra ett jourteam som arbetar på ett jourschema med arbetstider mellan kl 16.00-07.00 på vardagar och dygnet runt helger och helgdagar. Jourrollen är spännande och innebär omväxlande arbete. I arbetet ingår att ta VA uppdrag, stopp i avlopp, läckage men att även andra uppdrag förekommer. För att lyckas i denna roll behöver du god fastighetstekniskkunskap.

Du som söker detta jobb är stresstålig, ansvarsfull och kan ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och gör det. I denna roll kommer du i direkt kontakt med våra kunder och
det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Du är flexibel, prestigelös samt kan följa instruktioner och du är intresserad att jobba extra på kvällar och helger.

Krav
C-Körkort
Erfarenhet av liknande arbete


Meriterande
VVS-kunskap

Ansökan

Intervjuer och anställningar kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Leif Andersson

Filialchef

  
Tel  010 - 143 04 01
leif.andersson@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten