Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Produktionsledare Skadeservice Rotebro

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu en produktionsledare skadeservice till vårt kontor i Rotebro.

Arbetsuppgifter
Som produktionsledare hos oss har du personalansvar för en personalgrupp om 10-15 personer och ca 7-10 fordon. Du har ett arbetsområde som omfattar Stockholm Norr med omnejd och rapporterar till affärsområdeschef. Du kommer att planera och leda arbetet genom ordermottagning, arbetsberedelse och skapande av fakturaunderlag. Du har budget- och resultatansvar för din enhet.
Då vi bedriver verksamhet inom ett brett område så är det stor variation på det arbete som du ska planera och driva genomförandet av. Det rör sig bland annat om arbete med sanering brand- och vattenskador, lösöreshantering, flyttar, städ m.m. Du ska se till att gällande lagstiftning följs och i möjligaste mån hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom arbetsområdet. Du ska även upprätthålla goda kundkontakter.

Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du har flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete med personalansvar gärna inom bygg-, sanerings- eller rivningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av arbete med lösöre, olika typer av saneringar, städarbeten och budgetansvar. B-körkort krävs i jobbet. Vi tror att du som person har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter med egna organisationen såväl som med kunder. Du är resultatinriktad i dina projekt och känner igen dig som affärsmässig, noggrann, självständig och initiativtagande. Relita arbetar enligt mottot att aldrig säga nej till ett uppdrag, vilket kräver förmågan att vara flexibel, stresstålig och kunna planera om.

Krav
Flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete med personalansvar
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av Asbest och PCB
Tidigare budgetansvar
Erfarenhet av sanering, lösöre, städ och flytt
Erfarenhet sv att arbeta med försäkringsbolag

Kontaktperson

Thomas Pettersson

Regionchef Stockholm

  
Tel  010 - 143 02 51
thomas.pettersson@relita.se

Ansökan

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 augusii 2019.

Klicka här för att söka tjänsten