Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Torrsugsoperatör Stockholm syd

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.
Vi söker nu en torrsugsoperatör till vårt kontor i Stockholm Syd.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan

Vi erbjuder dig
Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande. Du har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet går ut på att ute på olika arbetsplatser avlägsna olika typer av material så som spån, sand, betong m.m. inne från fastigheter med vakuumteknik. Som operatör på torrsugen jobbar du i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Avfallet transporterar du sedan till avfallsanläggningar.

Det är ett spännande och omväxlande arbete och vi på Relita är stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Du får hos oss goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Arbetstid: Heltid, 07.00-16.00
Lön/förmåner: Fast lön
Kontor: Stensätravägen 9, 127 39 Skärholmen

Krav
C-körkort

Meriterande
ADR
YKB
E-körkort
Erfarenhet av liknande arbete

Sista ansökningsdag 30 mars.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Kontaktperson

Filip Larsson

Produktionsledare Torrsug & Grävsug

  
Mob  070-36 87 200
filip.larsson@relita.se
Klicka här för att söka tjänsten