Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Produktionsledare till Örebro

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Du kommer att planera och leda arbetet genom ordermottagning, arbetsberedelse och skapande av fakturaunderlag. Du har också budget- och resultatansvar för din enhet och ska upprätthålla goda kundkontakter.
VA avdelningen utför högtrycksspolning av ledningssystem, slamsugning, ledningsinspektion och ADR transporter i tank och du ska se till att gällande lagstiftning följs och i möjligaste mån hålla dig uppdaterad på den utveckling som sker inom arbetsområdet.

Utbildning/Erfarenhet

Vi vill att du har flera års erfarenhet av självständigt arbetsledande arbete inom transportledning med personalansvar. B-körkort krävs i jobbet. C-kort och tidigare budgetansvar är meriterande.

Vi tror att du som person har lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter med egna organisationen såväl som med kunder. Du är resultatinriktad i dina projekt och känner igen dig som affärsmässig, noggrann, självständig och initiativtagande. Relita arbetar enligt mottot att aldrig säga nej till ett uppdrag, vilket kräver förmågan att vara flexibel, stresstålig och kunna planera om.

Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Kontaktperson

Tony Axelsson

Affärsområdeschef Industriservice

  
Mob  0767 - 98 31 85
tony.axelsson@relita.se

Ansökan

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 januari 2019

Klicka här för att söka tjänsten