Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

ADR-Operatör

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför dig som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu slambilschaufför med inriktning mot farligt gods till våra regionkontor i Sätra och Rotebro.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. I anställningen ingår ordinärt slamsugningsarbete i Stockholmsområdet, med huvudsaklig inriktning på farligt gods, tex. spillolja, oljeavskiljare, tvättrännor mm.
Även medhjälp vid ackrediterad kontroll av cisterner och avskiljarsystem ingår i de dagliga uppdragen. På Relita är vi stolta över att jobba med bra och moderna fordon.

Anställningsort Rotebro/Sätra
Arbetstider vardagar 06.30 - 15.30 visst helgarbete kan förekomma efter överenskommelse

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning före tillsvidareanställning.

Utbildning/Erfarenhet

Krav
CE-körkort
YKB
ADR-behörighet, även för TANK

Meriterande
Arbete på väg
Tidigare erfarenheter alternativt behörigheter inom Ackrediterad kontroll

Kontaktperson

Conny Wisselgren

Produktionsledare ADR

  
Mob  0730 - 80 91 60
conny.wisselgren@relita.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 20 december.
Vi behandlar ansökningarna löpande och rekryteringen kan ske innan sista ansökningsdatum.
Så tveka inte att skicka in ansökan idag!

Klicka här för att söka tjänsten