Tel  0771 - 103 500  Dygnet runt    e-post  info@relita.se

Personal

Kompetens

Relitas kompetenta och välutbildade medarbetare har lång erfarenhet av vår bransch och kan i kontakten med kunder, deras anställda och hyresgäster, försäkringstagare, andra berörda och drabbade alltid hålla en hög servicenivå. I vår strävan att hålla hög kvalitet och låg miljöpåverkan på utförda uppdrag genomför vi löpande fortbildning för våra medarbetare.

Produktionsorganisation

Relita har idag tre affärsområdeschefer och ett 20-tal produktionsledare/projektledare. Till deras hjälp har vi byggt upp en stab bestående av personalavdelning, kalkylator, miljöansvarig, kvalitetsansvarig, ekonomi, administration, förråd, verkstad. Relitas medarbetare i arbetsledande ställning genomgår löpande ledarskapsutbildning, vidare har delar av personal i arbetsledande befattning genomgått byggarbetsmiljösamordningsutbildning (BAS-P och BAS-U).

Yrkeskategorier

Bland Relitas medarbetare finns skiftande yrkeskategorier där återfinns bland annat fastighetstekniker, fordonsmekaniker, elektriker, snickare, dykare, betongarbetare, målare, VVS-montörer, grävmaskinister, chaufförer med flera. Vår medarbetare bär alltid enhetliga kläder med tydlig företagslogga synlig och har företagslegitimation som är ansluten till ID06 väl synligt.

Vill du också jobba hos oss?

Vi söker alltid duktiga medarbetare och tar gärna emot ansökningar.

Läs mer