Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Effektiv flytt och tunggodshantering

Flytt och hantering av tunggods.Relita hjälper företag och privatpersoner med säker och effektiv flytthjälp och hantering av tunggods.

Smidig flytt

Det kan vara jobbigt att flytta. Det ska organiseras, packas och flyttas. Detta tar ofta lång tid och är ett krävande arbete. Relita kan konsten att lösa små och stora flyttproblem. Vi flyttar och tunggodshanterar allt från ömtålig laboratorieutrustning, tavlor och museiföremål till flyglar och kassaskåp.

Det är viktigt att flytten görs säkert, för att undvika eventuella skador av tunga lyft. Det är också viktigt att godset flyttas säkert och att det görs med erfaren personal vars gemensamma mål är kundnöjdhet. Relita är en pålitlig partner som lägger stort värde vid kundnöjdhet. Vi arbetar både med privata kunder och företagskunder.

Så här går det till

Att flytta behöver inte bara vara stressigt och påfrestande. Vi vill hålla hög kvalité och därför är det du som kund som styr hur samarbetet ska ske. Efter att du kontaktat oss, går vi igenom hur själva flytten ska gå till. Du kommer alltid att känna att det är du som bestämmer. Vi är medvetna om att flytta kan vara känslofyllt. Vår personal är därför extra lyhörda.

Vi ser gärna att vår personal kan komma ut och göra en besiktning på plats, för att på bästa sätt kunna planera en effektiv flytt. Genom en besiktning kan eventuella frågetecken också rätas ut och du som kund får chansen att träffa den personal som ska sköta flytten. Detta gör det också lättare för vår personal att lämna en korrekt offert. Du som kund kommer alltid att veta vad det kommer att kosta innan flytten, och få en bedömning på vad det kommer att ta i tid. Detta ger inga onödiga överraskningar eller oväntade kostnader. Tryggt och säkert!

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält