Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Brandskadesanering, professionell sanering efter brand

Saneringspersonal från Relita städar bort sot från en vägg vid en brandsaneringRelitas personal tar itu med sanering av sotskador vid en brandskadesanering.

En brand kan snabbt orsaka förlust av stora värden. Brandskadesaneringen är en akut insats som gör att värden kan räddas och bevaras. Relita hjälper till att säkra värden vid industribränder och sanerar brandskadade hem så att familjer snabbt kan återvända till sina bostäder. Vi sanerar brandskador, sotskador och rökskador med mycket goda resultat och har kompetensen inom företaget för att hjälpa till med en fullständig återställning.

Vid akuta ärenden, kontakta oss snarast på 0771 – 103 500 så hjälper vi dig med brandsanering!

Sanering efter industribrand – vi räddar stora värden

Efter en brand kan vi hjälpa till med så kallad restvärdesräddning eller lösöresanering. I samarbete med försäkringsbolag kan vi, efter det att brandsläckning utförts, gå in och rädda det som finns kvar av värden samtidigt som vi sanerar och åtgärdar på ett sätt som skyddar kvarvarande värden. Vid bränder i större fastigheter eller på industrier kan vi snabbt mobilisera för att genomföra ett omfattande saneringsarbete. Med hjälp av effektiva maskiner och metoder ser vi till att industrier snabbt kommer tillbaka till produktion.

Sanering efter brand i bostad

Både branden och släckningsarbetet gör stor åverkan och det är viktigt att snabbt börja åtgärda problemen. Det är ofta traumatiskt att bli offer för en brand i hemmet och en snabb sanering är viktig för alla inblandade. Ibland kan det räcka med att luktbehandla med jonisering eller ozon för att bli kvitt brandlukt. Ibland behöver dock hela bostaden saneras och renoveras. I Relitas lokaler kan vi sanera, luktbehandla och ta hand om magasinering hela eller delar av lösöret under tiden som bostaden är under återställning. Eftersom vi har kompetensen i företaget för att både sanera och återställa kan vi se till att återinflyttningen sker så snart som möjligt.

Utbildning och kompetens ger mervärden i saneringsarbetet

Vi har lång erfarenhet av olika typer av sanering och har många gånger sett hur brandskador påverkar både människor och företag. Relitas personal har utbildning och specialredskap som gör att saneringen utförs mycket effektivt. Bland annat använder vi rökätare, våtsugar, mobila hetvattenstvättar och avfuktare. Vi tror på att en snabb insats räddar både materiella värden och ger drabbade personer en viss sinnesro.

Kontakta oss gärna via vårt formulär om du har frågor kring sanering av brandskador, sotskador eller rökskador. Vi hör av oss så snart som möjligt. Om ditt ärende är akut tveka inte att ringa oss på 0771 – 103 500 dygnet runt, alla dagar!

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält