Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Bostadsröjning & Bostadssanering

På Relita är vi proffs på sanering, det inkluderar även bostäder. Med rätt utbildning i bagaget och kunnig personal på plats kan vi ta oss an alla typer av bostadssaneringar. Ibland krävs det också en röjning av bostaden innan själva städningen kan påbörjas. Vi genomför naturligtvis också bostadsröjningar i samband med saneringsjobb.

Kontakta oss gärna via vårt formulär eller på 0771 – 103 500 om du är i behov av sanering av en bostad.

Ostädat badrum i behov av saneringVälstädat badrum, bild efter sanering genomförd av RelitaSmutsigt badrum i stort behov av rengöring. Samma badrum som fått en riktig ansiktslyftning tack vare Relitas sanering.

Stökigt kök belamrat med saker i behov av saneringVälstädat och rent kök, bild efter sanering genomförd av RelitaEtt kök som vanvårdats. Det blev som nytt efter att Relitas personal sanerat det.

Sanerare från Relita arbetar med att rengöra en vägg i en lägenhetRelitas sanerare i full fart vid en bostadssanering.

Jämförelsebild av en osanerad och smutsig fönserruta jämte en tvättad och nysanerad fönsterrutaEn osanerad fönsterruta jämte en sanerad ruta visar tydligt vilket lyft en sanering kan vara för en bostad.

Sanering av bostad – gammalt blir som nytt

Ibland krävs det att utrymmen saneras när en vanlig städning inte räcker till. För att få ordning på bostaden igen krävs då specialkunskap, särskilda rengöringsmedel och eventuellt särskilda maskiner för att genomföra saneringen. Anledningen till att en sanering behövs kan vara många;

  • Brandskador
  • Översvämning
  • Mögelskador
  • Rökning
  • Otillräcklig städning under längre period

Vi har sett en del riktigt tuffa fall, men många gånger krävs det bara en ordentlig rengöring för att kök, badrum eller hela lägenheten ska bli som ny igen. Vi på Relita åtar oss både punktinsatser såväl som mer omfattande saneringsuppdrag.

Röjning av bostaden – ett grundläggande jobb

I vissa extremfall krävs även en grundlig röjning av bostaden innan den kan saneras. Vi kan ombesörja röjning och bortforsling av bohag i bostaden, på vinden, i källaren eller garage och förråd innan vi påbörjar bostadssaneringen.

Utbildad personal för sanering och genomtänkta lösningar för röjning

Vår personal är utbildade i sanering och röjning och använder speciella rengöringsmedel och maskiner för att få bästa möjliga resultat. Vi använder medel och städmaterial som tar bort all smuts, men som ändå är miljövänliga och skonsamma mot underlag.

Om det är ett större uppdrag behöver vi komma ut och på plats och besiktiga arbetet för att kunna skapa oss en god uppfattning om vad det är som behöver göras. Då kan vi ge dig bästa möjliga pris för insatsen. Är uppdraget mindre omfattande kan vi med hjälp av nödvändig information ge en offert via telefon eller epost. Saker vi behöver veta är:

  • Hur stort är det? Ange storleken i kvadratmeter.
  • Övriga utrymmen? Behöver förråd, källare, garage eller liknande också röjas och saneras?
  • Hur ser tillgängligheten ut? Vilken våning? Finns det hiss? Hur långt är det från bostaden till möjlig plats för lastbil eller större fordon?
  • Extra tunga föremål? Är det något som behöver röjas undan som är extra tungt? Över c:a 70 kg eller extra skrymmande föremål?

Använd gärna vårt kontaktformulär, eller ring oss på 0771 – 103 500 så svarar vi på dina frågor och funderingar.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält