Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Bilningsarbeten

Bilningsarbeten för alla uppdrag

Relita utför alla sorters bilningsarbeten – stora som små. Vi bilar i hårda byggmaterial och har både den erfarenhet och den utrustning som krävs för att bila i bland annat betong och tegel på ett säkert sätt. För mindre projekt inom betongbilning räcker det med en handhållen maskin, men för större objekt som grunder krävs det både mer omfattande maskineri och kunskap för att bila bort cement och betong.

Tack vare vår moderna bilningsutrustning kan vi hjälpa dig med håltagning och bilning i både små och stora projekt – såväl enkla som mer avancerade: från håltagning för golvbrunn i badrum till friläggande av inmurande rör och rivning av stora objekt som husgrunder.

Bilning utförs vid:


• Bilning vid vattenskador
• Rivning av husgrund genom bilning
• Håltagning vid toalett- och badrumsbyggen
• Bilning vid VVS-montering
• Rivning av golv

Kontakta oss om du har frågor, idéer eller planer som involverar bilningsarbeten. Vi jobbar med nybyggnationer, ombyggnationer och rivningar. Vi planerar och projekterar utifrån varje objekt, dess förutsättningar och dina önskemål. Vår bilningsutrustning klarar av alla typer av uppdrag!

Naturligtvis jobbar vi både med planerade bilningsarbeten såväl som med akuta ärenden. Om ditt ärende är akut kan du kontakta vår jour på 0771 – 103 500 och du kan nå oss alla dagar, oavsett tid på dygnet.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält