Tel 0771 - 103 500 Dygnet runt e-post info@relita.se

Avloppsrensning och stopp i avloppet

STAMSPOLNING ELLER AKUT STOPP I AVLOPPET?

Vi vill att ni ska känna er trygga!

I dessa tuffa coronatider är vi måna om säkerheten för både dig som kund och hos våra medarbetare. Med anledning av rådande situation har vi uppdaterat våra riktlinjer vid stamspolning och andra spoluppdrag.

Relita står redo att lösa era avloppsproblem dygnet runt!

❗️ Uppdaterade riktlinjer med anledning av COVID-19 vid stamspolning och andra typer av spoluppdrag. ❗️

Öppna PDF >>

FAST PRIS PÅ STOPP

Stopp i avloppet är ett vanligt problem för fastighetsägare.

Avloppsstopp, som inte åtgärdas korrekt, kan innebära stora kostnader för fastighetsägare. Relita lämnar fast pris på normala avloppsstopp under ordinarie arbetstid.

Fastpriset är 2491kr inklusive moms och rotavdrag *.
Priset gäller från 1 juli 2020. Lokala avvikelser kan förekomma. Priset gäller dagtid och är beräknat på ett normalstopp som tar max 2h inkl. resa t/r. Arbetsmanskap och spolbil ingår.

För att undvika oförutsedda stopp i avloppet behöver man underhållsspola genom s.k. stamspolning med jämna intervaller vart 5-7 år. Vid stamspolning använder vi hetvatten med högtrycksspolning, vilket sker genom högeffektiva vattenpumpar som under kraftigt tryck pressar fram vatten genom slangen. Olika munstycken används beroende på vilket arbete som skall utföras.

Avloppsstopp avlägsnas med högtryck

Ett annat vanligt uppdrag är renspolning av igensatta avloppsledningar. Även här använder vi högtrycksspolning, vatten med högtryck, som avlägsnar avlagringar och andra hinder som orsakar stopp i avloppet. Arbetsmetoden bygger på en teknik som skonar miljön, eftersom ansvaret för vår miljö blir allt mer väsentligt. Miljöfrågorna uppmärksammas mer och mer och sätts i fokus inom såväl förebyggande verksamhet som vid insats och sanering.

Ring oss direkt på 0771-103 500 för att få hjälp, oavsett tid på dygnet!

* För att få rotavdrag måste du som beställare vara ägare av fastigheten samt ange fastighetsbeteckning och ägares personnummer vid beställning. Rotavdrag gäller endast småhus, EJ BRFer. För mer information se www.skatteverket.se

Gå till kampanjer för bostadsrättsföreningar >>

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig snarast möjligt. Vid akuta ärenden, ring 0771 - 103 500 dygnet runt alla dagar.


Acceptera villkor (klicka för att läsa villkor)*
* Obligatoriska fält